Bussipysäkillä

Runoilija Angst

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2017 21:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opi eilisestä, elä tänään ja toivo huomista.
 

Bussipysäkillä lasi palasina
särjetty nuoruus
sirpaleet tuovat onnea sanotaan

Mainokset muistuttavat
taskuun säilötystä älystä
pikavipit ovat kosketuksen päässä

Aikataulu repaleisena
veden piiskaamana
mihin mennä
jos ei ole mitään minne saapua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raaka ja herkkä!

karu ja upea

Hyvin kuvattu nykyaikaa. Surullinenkin. Hyvä tämä!

Rosoinen, mutta hyvin liikkuva runo. Pidin, kiitos tästä.

Apua apua, tämäkin oli aivan mahtava. Uppoan täysin näihin runoihisi, nää on jotenkin niin ajankohtaisia ja haikeita ja hienoja. Taidat kuule mennä suosikeihini!

Joskus kannattaa viipyillä siellä, missä on hyvä olla.
 

Käyttäjän kaikki runot