Mätä

Runoilija MaryMary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen illuusia. palapelin kadonnut pala. vastavirtaan kulkeva ikuinen etsiä...
 

Ne tökkii muhun sormillaan
isoja mustia reikiä
se kuumuus
polttaa
keltaista mätää
vuotaa
makaan lattialla

Ne tanssii mun päällä
lattia keltaisenaan
mädästä
mun paha aines

Mä leijun kuplassa
kohti mustia reikiä
tuntematonta
se puhkeaa
paiskaannun asfalttiin
nesteet valuu ulos
hitaasti
muodostaen lammen
keltaista mätää
mun paha aines

Selite: 
hiljaiseloa on mulla ollut tässä nyt tarpeeksi pitkään. pöytälaatikosta taas päivänvaloon
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot