Ruma kuitenkin

Runoilija MaryMary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen illuusia. palapelin kadonnut pala. vastavirtaan kulkeva ikuinen etsiä...
 

Painoin tänään numeroita
eilen söin kaloreita

Naapurin sirkkeli pistelisi vaivatta
kuontalosi uuteen uskoon

mitä sitä muoviin rahaa laittamaan
ruma olet kuitenkin
-henkisesti köyhä

Selite: 
taistelu aidon kauneuden puolesta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot