Äiti

Runoilija MaryMary

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen illuusia. palapelin kadonnut pala. vastavirtaan kulkeva ikuinen etsiä...
 

Näin jalan jäljet lumessa
tuli enkeli äidin kotiin hakemaan

ei päiviensä pituuta
kukaan osaa laskea

en tätäkään
voi, isä, ymmärtää
miksi lapsen jätit ilman äitiään

ajattelitko varmasti kaiken loppuun kokonaan
kun tämän viisaudessasi menit suunnittelemaan?

Selite: 
*huokaus*
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis... taidan ehkä tietää mihin tämä liittyy...
Tosiaan ei aina voi ymmärtää kaikkea, mutta ehkä se ei ole tarkoituskaan..

Kai se on osa elämää. Vähän hapanta, vähän makeaa...

 

Käyttäjän kaikki runot