Uusi elämä.

Runoilija Markus-90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Näitä nyt tulee jos on tullakseen. En oo mikään pro pistään tuntemuksiani sanoiks..
 

Kun tajusin sen,
elämän tärkeyden
ymmärsin, kerran tässä vain eletään
ja omaa vauhtia edetään
ei kiirettä nimeksikään
ei hoppua minnekään

auttoi mua hoitaja toi
jonka elämä avuksi loi
ilman häntä en onnellinen ois
toivon ettei tämä tunne koskaan mene pois

epätoivon syövereissä ollut olen
nyt ymmärrän syyn
tajusin täytyy rakastaa
kaikkea elossa olevaa

pyörätuolissa olin
nyt, uudestaan kävelemään opin
se on uuden elämän alku.

Selite: 
Runo tuli pitkään jatkuneen pahan olon jälkeen. Kiitos E.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos kiitos. :)
Kirjoittajalukiossa tätä runoilua tosin vielä yritän petrata lisää.
Tykkään tästä(kin) runosta<3
Etenkin kohta:
"tajusin täytyy rakastaa
kaikkea elossa olevaa" (: <3

 

Käyttäjän kaikki runot