Viehkoa aitoutta väreillään..

Runoilija kaari18

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloisen luonteen omaavan sielun omistamat suloisten sanojen armeijat
 

inhimillistä tragediaa
elämää kuoleman eteisessä
rakkautta käsinkosketeltavana
sulokkaan kukan sylissä
punaista himottua
väriä kenpä vois
vastustaa
ihanaa lempeyttä lämpönään
säteilee sisältään
oi odotan niin huomista
janoisena juomistaan
ylitsevuotavan maljan
noruminen yli
äyräidensä
saa minut kiehumaan
tahroina mieleni
kukkakedoilla
lemmenjumalan
lehdoissa
voiko mikään olla
suloisempaa
kuin täyttymys
kuutamolla
aistiharhoina
sulit unelmiini
oi kerubini

kaari18

Selite: 
kukkasta katselin ja tunsin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot