Niin ihanan tunteellisia..tunnelmiltaan

Runoilija kaari18

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloisen luonteen omaavan sielun omistamat suloisten sanojen armeijat
 

kesässään suloisimmillaan
kaksi kukkasta tunteiltaan
väräjää hellyyttä sisältään
aina tuhlaten lahjoittaa
kuohuntoina verien juoksut
keimaillen ihanimmat tuoksut
loihtien liekit sydämiin
vieden juopuen unelmiin
herkän vaaleanpunaisina
naiivin ihastuksen valloissa
olot unenomaisina
hämäryyden huoneissa
tunteitaan tuoneissa
ruusujen punaisena meri
halujensa viemänä veri
juopuen palaa
sijoillaan salaa
päivät lämpöjä tulvillaan
öissään yksin kuin
rukoillessaan
polvillaan peloissaan
suunniltaan sisältään
eksyksissä
huomisiltaan
päivä kun kääntyen
aamustaan iltaan
yön ainoa valaiseva
kynttilä unohti syttyä
järkyttyä sielultaan
unieni nieluilta
hain vastauksia
olenko kukkana
ihanan tunteikkaana
kuihtumattomana
suurenmoisena
terälehdiltään
sulokkaan aitona
oi saanhan vieläkin
tunnelmiain jakaa
kuin aina ennenkin
tämän kasvuni ajan
kukkatarhani rajan
yritän sietää
etten hairahtuen
eksyisi ylitse
oman reviirini
oi kallehin
kerubini

kaari 18

Selite: 
näin kuvana kaksi lumoavaa kukkasta niin sellaisista..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot