Katselen ajattelen..

Runoilija kaari18

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloisen luonteen omaavan sielun omistamat suloisten sanojen armeijat
 

silmien takana
kiertää kysymysten
jono vaillaan
vastauksia
nuoruus huutaa
poissaolollaan
naiivi piiloitettu
viisaus ei
ketään kiinnosta
näyttää kasvonsa
paljastaa katseensa
ei toisten
tarkoitusperiä
tarvitse peljätä
antaa oman minuutensa
antaa olemuksensa
ominaisuudet
ajatuksensa uudet
kai vanhojaankin
muistella
kun ajatuslankani
katkeaa otan
päät käsiini
kasvatan itseni
kautta uudeksi
kudon verkoksi
uudeksi
tulevaisuudeksi
vahvemmaksi
varmuudeksi
epävarmuutensa
yliikäisenä
nurkkaan heitettynä
rojuna tunne
kiertämässä
sisällä
annan ajatuksille
kyytiä ajan
kauaksi maailmalle
ilman paluulippua
eikö kukaan enää
tarvitse minua
olenko eilisen
luettu lehti
kulunut ja vaillaan
tämän päivän
totuuksia
sieluni nurkista
kurkistan onko
vielä omat ihanat
lämpöä antavat
asiat tallessa
vain kolmen kellon
raksutusta
kuulen korvillani
käännän kasettia
ja annan lauluni raikua
iloja suruja tunteita
unelmahattaroita
lentäviä

kaari18

Selite: 
tunnemereni pohjattomista syövereistä, niistä riivin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot