Jotain saavutin minäkin..

Runoilija kaari18

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloisen luonteen omaavan sielun omistamat suloisten sanojen armeijat
 

tyhjyyttään täynnä oleva ranta
veden kalvoittamana
pintana kostea santa
nämä käteni
hellyyteni niissä
vien ne pimeässä
suljetuin silmin
lähelleen
vierelleen
mielelleen
iholleen
puhuu hiljaisuus
puuttuvilla sanoillaan
se vain tapahtuu
ulottuvuuksissa
jossa tuuletkin
hellinä suukkojen jälkinä
kosteina kohtina
pilvityttärien poskilla
sitä hentoa punaa
yrittelevät piiloittaa
ujous on niin traagista
kun se on todellista
upota nilkkojaan myöten
kosteaan hiekkaan
odottaa pelastajaa
voipuneen viehkona
hieno nainen ei saa
tempoilla kuin salaa
yön huoneissa
huntusänkyjen
hämärissä
kaikki patoutuneet
tunteet palavat
roviolla vaillaan
sammuttajia
oi antakaa kaiken
haihtua
rauhassa
ajallaan
ei siihen saa
kajota se muuten
saattaa tuhoutua
muistaa olen hieno
nainen ja täytyy
käyttäytyä
ainakin puolet
ajastaan loput
pidäkkeettä
ahnehtia kun
arvokkuus ei
yksinkertaisesti
anna sitä kaikkea
mitä halajan
tässä elämässä
jos tämän perässä
ei olekkaan mitään
miten sitten jaksan
kaari18

Selite: 
rakastaissaan niin se on totta....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot