neljäs syksy

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


pian alkaa neljäs syksy ilman sinua
katsellessani tummuvaa elokuun iltaa
kääriydyn syvemälle sisimpääni
ja mietin miten suurta voikaan ikävä olla

muistelen niitä alkavia kouluaamuja
jolloin hymyillen toivotit hyvää koulupäivää
ja palaan takaisin lapsuuden kesiin
purppuran värisiin unelmiin
satuihin ja tarinoihin
viljapeltojen katveeseen

olit parhain ukki minulle, meille kaikille
sairauden uuvuttamana sinut vietiin pois

ymmärränhän minä sen,
millainen ihmiskaari on
ja miten täytyy hyvästellä vanhemmmat sukupolvet

mutta haluaisin, että olisit mukana elämän muutoksissani
juhlimassa saavutuksiani, kannattelemassa vaikeuksissa

olen joskus niin yksinäinen ilman sinua, vaikka ympärilläni on kokonainen ihmispaljous

tiedänhän minä sen, että takaisin en sinua saa
ja hyväksyn sen että elämä erottaa rakkaat toisistaan

mutta tänään taas,
olen ikävissäni,
hieman surullinen,
mutta myös hieman onnellinen koska muistan sen,
että olen kokenut sinun kanssasi ukki, elämäni parhaimmat vuodet

Selite: 
no ei oikein lähtenyt mut teki mieli kirjottaa, ens kuussa tulee jo 4 vuotta ukin pois nukkumisesta. Mihin tämä aika menee..?
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkaus löytyy runostasi. tiedän sen itse. omat vanhemmat on jo aikaa poistunut tästä maailmasta.

Kaunis runo muistamisesta ja ikävästä, ei jätä kylmäksi.

Sydämestä tullut vilpitön runo kaipuusta ja kiitollisuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot