Elämän aarteet

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


Sinua kohtaan tunnen vain palavaa rakkautta
tarvitseeko sitä paremmilla sanoilla kertoakkaan?

Vaikka vaihdat päivää, vaihdat kaupunkia
paikkaa sydämessäni et pysty vaihtamaan

Vaikka jotkut päivät ovat vaikeampia meille
Koettelevat meitä, ravistelevat taas tähän arkeen
En vaihtaisi hetkeäkään

Jokainen kyynel, nauru ja hiljaisuuden hetki on tarkoitettu,
on tarkoitettu että koemme yhdessä nämä päivät

Pimenevässä illassa yksin kotona ollessani
Mietin miten paljon olemme kokeneet
Mutta unelmoin siitä, miten paljon kokematta on

Elämän aarteet edessämme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luottavainen hellä tunnelma kauniissa runossasi.

Vaikka mitään vastaavaa en ole itse kokenutkaan, tämän runon avulla voi niin samaistua tuohon tunteeseen. Kylmät väreet tulee tätä lukiessa, uudelleen ja uudelleen.
Aivan ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot