Nimetön

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


Onko se niin, että sinun kanssasi surutkin tuntuvat oikealle?
Tuntuvat sille, että ne on tarkoitettu kokea yhdessä

Onko ongelmat ja ajanpuute vain lisävahviste unelmallemme?

Iltaisin tunnen suurta ikävää
vaikka hengityksesi koskettaa niskaani
Olet saavuttamaton, niin hauras ja öisin tuntematon

Kesäisen aamuauringon paisteessa
Kaappaat minut syliini
Korvaan kuiskaat sanojasi
Pian taas, yhdessä sylikkäin

Ja tiedänhän minä sen,
on vain vaikea kestää tätä yksinäisyyden tunnetta
Kun arkemme on ajaltaan erilainen

Selite: 
vuorotyön ikävää...
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot