sinä päivänä kun sinä kuolit

Runoilija puudeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

derivaatan ja integraalin välissä on Puudelille sopiva kolo
 

minulla oli tapana ymmärtää
istua jalat sykkyrässä
ja kehrätä kuin kissa
"yhdessä, eikö niin?"
jotenkin sinulta jäi huomaamatta
että sanoilla on maaginen voima
jos tänään ei rakasta
huomenna ei voi kieltää mieltänsä
onko se sitten sitä oikeaa?
tänään kyllä mutta huomisesta en tiedä

"mistä me puhuisimme?
- no niin ei meillä ole enää mitään puhuttavaa"
sinä valut pois silmieni edessä
se voi johtua myös kyyneleistä
sano että olet kuollut
se tekisi tästä helpompaa
"eikö sinulla ole muuta sanottavaa?"

"past is past get over it"
oodi miehille
jotka osaavat rakastaa
sillä tänä päivänä sinä olet kuollut
minulle niin kuin monena muuna päivänä
olit ainoa syy hengittää

Selite: 
oli se päivä kun toista katsoi ajatteli, että se on erilainen kuin muut. siinä on sitä jotain. ei ole enää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mie kyllä ossaan, tykkään epelistä ko höperö.

tosi hieno, niin todellinen asia vivahteikkaasti puettuna. pidin.

Mie kyllä ossaan, tykkään epelistä ko höperö.

tosi hieno, niin todellinen asia vivahteikkaasti puettuna. pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot