oma sinisilmäni

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 

kun aloimme seurustelemaan,
olin eksynyt pieni tyttö
ja sinusta tuli minun valoni.

kun olimme seurustelleet vuoden,
otit minut luokseni asumaan.
olit pelastava enkelini.

seurusteltuamme kaksi vuotta
pyysit kättäni.
olisin voinut kuolla onnesta.

viiden vuoden kohdalla
astelit kanssani alttarille
ja sinetöit kohtalomme.

kuusi vuotta myöhemmin
en ole tunnistaa entistä minääni
pelastit minut maailmalta.

en enää pelkää tulevaisuutta,
koska saan jakaa sen kanssasi.
oma sinisilmäni

Selite: 
ei parasta tuotantoa, mutta joitakin tunteita seurustelusta,kihlautumisesta ja avioliitosta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot