Jalkapohjissani

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 
Koitin pitää sinut turvassa,
Suojella maailman pahuudelta. 
Jossain välissä lipesit otteestani,
Ja tunsit maailman pahuuden.

Hapuilen pimeässä sinua,
Mutta et ole enää ulottuvissani.
Hetki hetkeltä katoat,
Kohti syvempää pimeyttä.

Sytytän kynttilän pimeyteen, 
Ja koitan tavoittaa hahmosi. 
Olet kääntänyt minulle selkäsi,
Ja livut kauemmaksi minusta. 

Yritän huutaa perääsi, 
Mutta kurkkuni on mykkä.
Sanani eivät enää riitä auttamaan, 
Olet omillasi maailmasi myrskyissä.

Sydämeni on särkynyt,
Tuhansia sirpaleita lattialla.
Talsin jokaisen palan yli,
Tuntien tuskasi jalkapohjissani.
Selite: 
Rakas siskoni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lähimmäisen rakkaus voi olla käsittämättömän voimakasta <3
 

Käyttäjän kaikki runot