Poissa

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 

En uskalla katsoa peliin,
sillä pelkään sieltä tuijottavaa
tyhjyydellä täytettyä naista.
Tällaiseksi maailma on minut muovannut.

Pidän kulissini yllä,
jotta muiden ei tarvitsisi katsella
rikkinäistä sieluani.
Ette te sitä kuitenkaan korjaisi.

Yritän esittää täydellistä,
sillä enhän minä voi surra
tai voida pahoin.
Se ei ole minun oikeuteni.

Viljelen sieluni palasia
pitkin poikin elämää
ja vähenen samalla.
Kohta olen poissa, ettekä te ole huomanneet mitään.

Selite: 
vähenen.
Kategoria: 
 

Kommentit

risukasaanki joskus paistaa valo. sitä valoa pitää vain seurata, jolloin elämä avautuu uudella tavalla

kohtalokas runo

upea

 

Käyttäjän kaikki runot