Painajainen

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 

Herään jälleen painajaisesta
huutaen nimeäsi yöhön.
Yritän sinut tavoittaa.

Pyyhin hikeä otsaltani
ja vakuuttelen sen olleen vain unta.
Et ole täällä.

Käteni hivelevät ranteeni jälkiä,
jotka muistuttavat sinusta.
Päästän huokauksen ilmaan.

Käännän kylkeä ja toivon,
etteivät painajaiset palaa.
Olet poissa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot