huomaamaton

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 

tunnen itseni vähentyvän.
kuihdun pois,
hiljaa itkien.
olen jälleen näkymätön

musta aukko rinnassani
suurenee suurenemistaan,
kunnes se nielaisee minut.
olen kadotettu.

olen poissa,
etkä sinä edes huomaa.
en syytä sinua.
en minäkään huomaisi.

Selite: 
ei irtoo..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot