Vihasi

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 

Ehkä huomenna ymmärrät,
Miten sydämeni huokaa,
Aina kun sinut nään.

Ehkä jonain päivänä,
Et anna vihan vyöryä,
Vaan ymmärrät minua.

Sitä päivää odotellessa,
Vastaanotan kaiken vihasi,
Sillä rakastan sinua.

Nyt, aina ja ikuisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella vahva runo, varsinkin yhdistettynä otsikkoon.
 

Käyttäjän kaikki runot