Maailman kaunein rakkaustarina

Runoilija valkoinenenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.1.2024 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1990

memories last forever.
 

Hymyilen sinulle
sitä salattua hymyä,
jonka tarkoituksen
vain sinä tiedät.

Kävelen viereesi
ja kosketan kättäsi
hellästi hipaisten,
jotta vain sinä tunnet sen.

Pujotan sormeni
sormiesi lomaan
kertoakseni sinulle
olevani tässä aina.

Painaudun syliisi
painaen pääni rintaasi
jääden kuuntelemaan
sydämesi hiljaista sykettä.

Kuiskin korviisi
kauniita sanojani
maailman kauneimmasta rakkaustarinasta.

Suutelen huuliasi
sinetöidäkseni sanani
sydämeni lailla
sinulle kuuluvaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot