alaselän kaari

Runoilija tarina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei kaduta tätä päivää huomenna,
tartutaan momenttiin
ja rakastetaan ehdoitta
 

ota aikaa koko päivä
yksi vuorokausi
älä katso kelloa
sillä se huijaa
jos päätät suostua
olen täällä

ota mukaan ainoastaan itsesi
yksi ihme
älä piilottele mitään
sillä sen huomaan
jos saavut luokseni
olen kanssasi

ota minusta kaikki irti
yksi hetki
älä teeskentele kanssani
sillä olen hereillä
jos saat selkäni kaarelle
olen sinun

Selite: 
jos et, niin ainakin tiedät, että kokeilit
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo,vahvoja tunteita.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot