~untuvaa~

Runoilija Pyrstötähti

Käyttäjän Pyrstötähti kuva
nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012
Viimeksi paikalla: 4.3.2024 11:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1974

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan." (Muumipappa)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Se leijailee lailla höyhenen, ajanvirrassa liidellen.
Laitamilla avaruuden maailmankaikkeutta ihaillen.
Unelmoidessaan poutapilvien yllä liihottaa.
Surusilmillään läpi sumuisten ajatusten sukeltaa.
Yönpimeyteen eksyessään taakkaa raskasta kantaa höyhenillään.
Kuin höyhen hento ja ajaton,
sellainen minun mieleni on.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanataidetta.
Kaunis kuvaus kauniista sielusta..
Kauniisti taipuu, höyhenen pehmeästi runosi.
Hennon herkkiä ajatusten ja mielen liikkeitä
kuin kevyet höyhenet.
 
Hieno.
Kevyt ja onnellinen, lukijallekin jää
lämpöinen ,untuvainen olo.

Runo on kaikkea sitä mitä elämä tiiviistettynä. Kun avaamme pullon korkin sieltä tulee tuoksu ja ravistellessa neste. Näin runosi on.

Oi oi, ompas hienoa sanailua, upeita sanavalintoja, untuvankeveys; herkkyys välittyy siitä minulle..
Pieni ihminen jaksaa kantaa todella raskaita taakkoja, runosi kantaa voimalla.
Taidolla olet joukon syvämietteisiä kauniita lauseita ryhmään asettanut. Ja aivan juurikin näin se toimii parhaiten ja tehokkaimmin kaappaa lukijan mukaansa, ihanaan ikiomaan hiljaisuuteen ja omien ajatusten tarkasteluun ja niiden muovaaman sanoman kuunteluun.
                                 
Sinä olet rauhallisen runon kiistaton mestari
 
Kaunis mieli ja runo.
särkyvän kauniisti kuvailtu ikävä ja surumielisyys omasta yksinäisyydestä.
Oi. Kaunis runo kaunissieluisesta ihmisestä, sinusta. Oli rauhallista, lempeää luettavaa, hienosti kirjoitettu.
Runoutta puhuttelevaa aavoista, syvistä mielenmaisemistasi. Kiehtova runo kiehtovasta mielestä!
Herkkä ja kaunis runo. Saa pohtimaan ja antaa mielikutukselle siivet.
Runosi myötä mieleeni lehahti lämpöaalto.
Kaunista maaalailua, kertkaikkiaan.
 

Käyttäjän kaikki runot