~uni~

Runoilija Pyrstötähti

Käyttäjän Pyrstötähti kuva
nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012
Viimeksi paikalla: 4.3.2024 11:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1974

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan." (Muumipappa)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Yön sininen peite myötäilee ihoani ja lämittää kiihkeää untani.

Aistin sinun heränneen ja tunnen lämpimän ihosi värähtelevän.

Olet kiinni minussa, vapisen halusta suudella sinua unisilla huulillani.

Pelkään sinun katoavan uneeni, jään odottamaan hiljaa.

Sormesi piirtää lantiollani suurenevaa ympyrää, ja pian se tavoittaa lähteen.

Tunnen sinun samettisen ihosi itseäni vasten, hyrisen voimattomana hiljaa.

Kuiskaan nimesi tuskin kuuluvalla äänellä

Hengityksesi polttaa korvaani, ja vastaat  ~~minäkin sinua.~~

Valo jostain kaukaa herättää minut uutten aamun, yön sininen peite on liuennut lattialle ja olen yksin.

Olinko minä sinusn unessasi vai sinä minun unessa?


Haluaisin nukahtaa uudelleen.
 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toiveunta vai unen toive? Lämmin. Kiitos runoilijalle!
 

Käyttäjän kaikki runot