~sateenkaaren aikaan~

Runoilija Pyrstötähti

Käyttäjän Pyrstötähti kuva
nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012
Viimeksi paikalla: 4.3.2024 11:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1974

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan." (Muumipappa)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

Tanssien taivaalla, leijuen ilmassa hiljaa keinuen tuulenkainalossa.

olen pisara


Välkehtivä, lämpönen hieman ujonkin oloinen säde aurinkoinen, kurkkii läpi tummien nousevien ukkospilvien.

 

olet valo


Katseesi polttava sisintäni sulattavat, kosketus lämpöinen saa aikaa sen.

 

 

rakastun


Taikaa kauneuden luomme rakastellen, hiljaa leijuen taivaankaaren täyttäen.

 

 

sateenkaaren alla, me teimme sen

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Uusi ihana lempparini! Niin hellän kaunis. Teksti,johon liikutuksen kyyneleet pysähtyvät.

Kauneudella ei ole runoudessa rajoja! Upeaa kerrontaa. Halit Esa

Upea,pidän.

Näin se rakkaus alkaa, olen pisara, olen valo,
ihastun ja rakastun.

mahtava

Pisara..valo..syntyy tunteiden värit sateenkaaren..hienoa runoutta kahden ihmisen suhteesta

Jos lukee jotain tällaista niin olisi kiva jos osaisi kirjoittaa arvostelun joka yltää tasoltaan edes lähelle alkuperäistekstiä.. ei riitä taidot moiseen! Siksi totean vain että: kaunis runo! :)

Kaunis, lämmin, hyvä runo

häkellyttävän kaunis , antaa tilaa mielikuvitukselle tehdä työtään:):)

Hyvin aistillinen on tämä runo.
Kaunis kuvaus sateenkaaren synnystä ja sen värien räjähtämisestä kaikkeuteen.

Hienoa kuvausta.

kaunista ja herkän ihanaa

Niin kaunis, niin herkkä!

Taivaallinen!
Kiitos kommentista. :)

Kaunis runo.

Ihanasti...tuulen kainalossa.

Sateenkaari ja revontulet vaikuttavat ihmisen tunteisiin.

Onpas suorastaan taivaallista!

Kaikki maailman kauniit sanat ja kevyesti soivat. Ehyt runosi on.
Aavistuksellisen herkkää...
Kerrassaan upeaa
Upea tunnelma tässä runossa. Vau !
Enempää ei saateen kaarella etsiöällä tarvitse olla löytääkseen aarteen. Rakkauden valon.
Aivan Ihana!

Voi että, miten sen sanoisin...
no, tämä vie jalat altani, ns.

Tulee mieleen,
jos Rakas on kaukana, voi rakastella
telepaattisesti, päätyä yhdessä
sateenkaarelle.....
 

Käyttäjän kaikki runot