Nimetön

Runoilija Loinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

diu
 

Meidän kiertämässämme kehässä on taas kulmia
jotka ovat kerääntyneet kiteiksi
mustanpuhuvan massan helmoihin
sähköiset jännitteet sorvaavat
särisevää koneistoa
kulkemaan paikallaan
vaikka liike on aina läsnä
ei sitä huomaa
kuin kalansilmällä
ovisilmistä kurkistellen
kasvottomia varjoja koristellen
jalkani on paalutettu pitämään otteensa
rämeen rönsyilevästä tunkkaisuudesta
loputtomasta suosta
jonka silmissä imu on aina liian voimakasta
ja siksi ne verestävät kuin muistot
johtojen virrassa
itsensä solmivissa solmuissa
on minun tahtoni aina
koukutettuna silmusta silmuun
silmästä silmään ja suusta suuhun

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=4FXQ8CRSX2I&feature=plcp
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot