Nimetön

Runoilija emitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen liian erilainen sopiakseni tähän maailmaan, näiden ihmisten keskelle.
 

Olen niin rikki,
niin väsynyt tähän.
Kipu ei koskaan hellitä vaan aina löytyy jotain uutta,
millä minut taas murretaan.
Niin paljon on pahasti vinossa,
että tuntuu kuin henkeni vain ajelehtisi tiehensä.
En pysty enää sanomaan, että minuun ei sattuisi.
Sillä kipu on tunkeutunut sinnekkin, minkä olemassaoloa en edes tiennyt.
En tiedä kuinka kauan saan enää täällä olla, sillä tuntuu kuin kuihtuisin sairaalloisen hitaasti kauas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot