Kesäkaupunki

Runoilija Unisilmä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2021 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivistä yhdistyy yksi pitkä
Ja aurinko paistaa aina vaan
Vois melkein jo kuvitella, et
Nää ihmiset kykenee rentoutumaan.

Illat on pehmeästi valaistuja
Tiet täynnä kulkijoita kitisee
Kaduil istuu tuntemattomia soittajia

Näin kaupunki kehräten vilisee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava kuva kesäisestä paikasta

Rennnosti runosi kuvailee
kesää tornitalojen väleissä ;)

 

Käyttäjän kaikki runot