Isät

Runoilija Unisilmä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2021 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieltä kohottavasti

Saat mut tyyntymään

Kylmien laineiden lailla

Pelon pois hyytymään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varsinkin teininä sai
hyvää palautetta isältä ;)
Hellä taputus hartioihin ja
jopa rutistus sai tyyntymään
tunnemyrkyisän tytön.

 

Käyttäjän kaikki runot