Kesäheila

Runoilija Unisilmä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2021 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pitkä talvi tuntui kaukaiselta muistolta,
kun kesän ensimmäiset päivät aaltojen lailla,
iskivät Suomen ylle.

Minäkin vuosistani huolimatta olin taas hurmoksissani,
rakastunut naapurin vaaleatukkaiseen tyttöön,
joka iltaisin aina luki kirjaa siinä riippumatossaan.

Ja aina kun se hymyili, niin se oli innoissaan kuin lapsi,
vaikka itselleni vielä niin vieras,
ja haaveilin siitä, kun me valoisina öinä,
yhdessä ajettaisiin mopolla autioon rantaan,
ja juostaisiin kaislikosta kilpaa uimaan hyiseen veteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot