anna anteeksi

Runoilija ananasporkkana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteiden ja ajatusten purkausta, mietintää, rakkauden tunnustusta, elämää ja elämän jälkeistä.
 

Niin aamutuimaan uniselle sängynpohjaan kuiskuttelit

Hetkeksi havahduin ja painuin taas syvemmälle

Pienen ajan pois menit

Taas siinä vierelläni olet kun havahduin kosketukseesi

Kasvoillasi hitusen vihaa

En unisena muista miksi

Anna anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot