Paikaton..

Runoilija GirlInTheShadows

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotin sinua penkillä.
Istuin kauan ja odotin.

En voinut enää odotella, tahdoin
juosta karkuun sinua. Tahdoin päästä
paikkaan jossa minua ei arvosteltaisi
ulkonäön perusteella. Juoksin pois.

Tahdoin itkeä, mutta en voinut. Olin niin
onnellinen, koska juoksin pois päin
pahuuttasi. Ilkeytesi ei enää kiduttanut
minua.. Olin vihdoin vapaa kahleistasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä minä tästä tykkään.. ja tuosta joka on tuossa alempana.. ja se edellinenkin.. ei huonoja.. ja myöskin löytää jotain tuttua itselleenkin..

 

Käyttäjän kaikki runot