Ihminen, maailman petollisin eläinlaji.

Runoilija heart full of cuts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2011
Viimeksi paikalla: 8.3.2017 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kai tiesit, että ihmiset ovat petollisia elukoita?
Ne ovat maailman julmin eläinlaji kautta aikojen.
Ne vain odottavat tilaisuuttaan päästäkseen satuttamaan sinua.
Ne iskevät silloin, kun olet kaikkein haavoittumaisillasi,
puukottavat sinua, jos käännät hetkeksikin selkäsi.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

En yhdy väitteeseesi, että imiset olisivat eläinlaji. Sen sijaan ihmisten osoittamalle julmuudelle ei varmasti ole vertaansa, koska heillä on aivan erilainen aivokapasiteetti eläimiin verrattuna. Mutta ihmiset kykenevät myös osoittamaan rakkautta suuressa määrässä, jos haluavat.
Toivottavasti tapaat sellaisenkin ihmisen.

Kyllä sitä ihmiset ovat suurelta osin, tappavat saadakseen itselleen valtaa, muut eläinlajien edustajat tappavat vain nälkäänsä.
Niillä erilaisissa valta taisteluissa tapahtuvat kuolemat, ovat vahinkoja.

Ihminen on eläinkunnan edustajista raain, jopa paras ystävä usein pettää.
Ja ihminenhän pitäisi kuitenkin olla eläinkunnan viisain edustaja.

 

Käyttäjän kaikki runot