Lepää rauhassa.

Runoilija heart full of cuts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2011
Viimeksi paikalla: 8.3.2017 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä tuun muistaa sut nyt ja aina,
mä edelleen välitän, mä edelleen rakastan,
Mun ajatukset kulkee sun suuntaa,
joka kerta ku mä katson täysikuuta.
Kun maa talvella peittyy lumeen,
lasken haudallesi kynttilän,
se valaisee sun tiesi,
kun tanssit kanssa enkeleiden.
Muistan hymysi, nauravat silmäsi,
jäät kauniina kuvina sieluun.
Aallot kuljettaa muistosi,
mä jäin tänne tuntemaan kaipuun.

† 21.11.1995-17.9.2012
Nuku rauhassa kultapieni.<3

>Sä olit kuin perhonen, kaunis ja lyhyt oli lento sen..<

Selite: 
Meillä kaikilla on sua kova ikävä.<3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta
todella kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot