Rosamundan värinen pukama

Runoilija Hiirenvirna

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.1.2014
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Olin viettänyt selibaattia niin kauan, että suussani maistui rosmariini, ja peniksessäni kirveli. Ja sitten tapasin sinut! Hymyni oli leveä kuin hiiren virne. Olit mehitähti loputtomassa aavikossani, puuttoman suon vaivaiskoivu, sahramia ja chiliä rikki revityille arvilleni, vuoron perään. Ja kun katsoin perääsi, tahdoin juosta sinne, sillä nyt oli se aika, ja se aika oli äkkiä ohi.

Selite: 
Hmmm...
Kategoria: 
 

Kommentit

Nauratti.

 

Käyttäjän kaikki runot