Edellisestä elämästä

Runoilija Hiirenvirna

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.1.2014
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Näen vieläkin ilkikurisen ilmeesi, hymyn ja värähdyksen silmäkulmassasi. Sinä Robin Hood, minä kävin Tuck-munkista. Siellä pitkospuilla keskellä aavaa aapamaisemaa valmiina otteluun. Kantamasi koivun karahka kopsahti kantapäähäni, ja hävitti tasapainon. Kauniissa kaaressa laajassa laskeuduin lakan lehdet lytäten rahkasammaliin rojahdin. Selkä suon silmässä, lits ja läts. Hyppäsit päälleni, hajareisin. Suudelma suulle, lits ja läts. Näen vieläkin ilkikurisen ilmeesi, hymyn ja värähdyksen silmäkulmassasi.

Selite: 
Ja kuinka silloin rakastinkaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tän kerronta saa virneen kasvoille

Mahtava. Lits ja läts, kaikkein paras.

 

Käyttäjän kaikki runot