Sydän ei unohda

Runoilija Hiirenvirna

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.1.2014
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Sinä tulet aina
kuin sateen jälkeinen pouta
kesän jälkeinen syksy, luonnon herääminen,
luonnon kuolema

Sinä tulet aina
mutta et silloin kun kiuru ilmoittaa kesän lähestyvän,
sireenien tuoksu huumaa ja hiirenvirna
muodostaa ensinuppunsa

Sinä tulet salaa, kaikkien aitojen yli hiipimällä, suoraan sisään, koputtamatta, odottamatta, huomenna taikka vuoden kuluttua

Ja silloin sytytät kaiken taas liekkeihin,
laulut, runot, I will always love you,
I will always love you
Kuinka minä olin kuu ja sinä maa ja kuinka oravat
juoksivat selkärankojamme

Ja minä itken itken itken

itken itseni uneen, jossa sinä

itken

itken

itken

Olisi helpompaa jos olisit kuollut

Silloin voisin kuvitella kykeneväni
käsittelemään
hyväksymäänkin
siirtymään eteenpäin - ilman jossitteluja

Kaipaan sinua kaikin mahdollisin tavoin kuin ihminen vain voi toista kaivata. Et usko kuinka olen yrittänyt elää
ajattelematta sinua
ilman sinua
toisissa ihmissuhteissa

joiden irvikuvista päätellen, elänyt ollenkaan

Olet taas tänään minussa, enkä pääse irti
enkä tiedä
haluanko vai en
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirpaisevan kipeää kaipausta ja ristiriitaisia tunteita.

Syvää rakkautta ja tunnetta. En usko, että toisen kuolema muuttaisi helpommaksi olemista, kun kyseessä on voimakas rakkaus.

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot