EPÄTOIVO.

Runoilija babynen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syvät viillot, sydämen sirpaleet ovat herkkiä ja kipuliaita
 

Joka päivä mä herään, herään esittämään rooliani.
En tunne itseäni, en tiedä kuka olen.

Musta tuntuu että kukaan ei voi ymmärtää.
Päässäni edes minä en voi ymmärtää.

En osaa lukea tunteitani, en ymmärrä halujani.

En tiedä mitä tahdon, en tiedä mitä tavoittelisin.
Tuntuu etten tahdo mitään, en jaksa enää edes yrittää.

En tiedä rakastanko. Kykenenkö rakastamaan aidosti. Olenko koskaan edes rakastanut?

Pelkään itseäni, pelkään tunteitani.
En ymmärrä niitä, en ymmärrä itseäni.

Olen jumissa, en tiedä miten selviytyä.
En osaa pyytää apua, en tiedä keneltä pyytäisin.

Pääni sisään ajatukset jää.
Ehkä vielä joskus opin, ehkä minulla on vielä aikaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
babynen ENTÄ JOS. 2.12.2008 0 Runo
babynen MIELENVIKA. 28.8.2013 0 Runo
babynen PARASKAVERI. 24.11.2008 2 Runo
babynen VAITI. 28.11.2008 0 Runo
babynen MINÄ. 2.6.2009 2 Runo
babynen KIPU. 24.11.2008 0 Runo
babynen KOHTALO. 25.11.2008 0 Runo
babynen HULLU. 25.11.2008 0 Runo
babynen EPÄTOIVO. 24.4.2013 0 Runo
babynen PETO 1.4.2009 0 Runo