tulevaisuus

Runoilija maahelmiä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tytöntylleröinen, joka päivittää sivulleen välillä runojaan.
 

Olen alkanut pelkäämään mitä meille oikein tapahtuu...
Jos sanot ettet mun kanssa maistraattiin halua,
on sama kuin et mua halua.

Uskon, että rakastat minua.
Uskon, että haluat minun kanssasi naimisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot