ikävä

Runoilija maahelmiä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tytöntylleröinen, joka päivittää sivulleen välillä runojaan.
 

Ikävä, on se kun kaipaa jotain.
Kaipaan hymyäsi, silmiäsi.
Suudelmaasi ja nauruasi.

Ikävöin sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot