minä

Runoilija maahelmiä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tytöntylleröinen, joka päivittää sivulleen välillä runojaan.
 

Minä olen vihan ja raivo
minä olen se joka pilaa sun elämän.

Jos sinä käyttäydyt noin tiedät, että suutun.
Ja pilaan vaan mun haaveet pilvilinnoista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot