valintani

Runoilija Hippe

mies
Julkaistu:
72
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 23:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.6.1967

Runoilija äänestyksen 41/-12 äänestyksessä mukana ollut kiittää teitä, mitä nöyrimmin, saamistani äänistä ja palautteesta.

-----------
Kuten muumi pappakin, rakastan merta, myrskyjä ja majakoita.
----------

Hän runojansa kirjoittaa,
kuu pienen huoneen vain hopeoi
hän ehkä naurahtaa, kun jokin
vanha laulu radiossa soi,
hän hetken unelmoi...


Juha Lehti / Katsot tähtiä.
 

Käyttäjän kaikki runot