välitän

Runoilija nopp

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 10.11.2020 21:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun valvon.
mietin sitä miten sinusta välitän
kun itken, itken koska olen niin onnellinen kanssasi
kun nukun, näen unta siitä miten hyvä minun on olla kanssasi
kun herään tahdon sanoa kuinka rakastan sinua<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot