Kahdet kasvot.

Runoilija nopp

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 10.11.2020 21:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niinä hetkinä
kun makasin pölyn keskellä lattialla
huusin ja toivoin ettet sinä menisi.
halusin uskoa että kaikki oli vain painajaista
älä taas!

Tiesin että valvoisin taas öitä
yrittäisin soittaa muttet vastaisi
jättäisin sinulle viestin muttet lukisi
itkisin yksin hiljaa
muttet sinä kuulisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttua tunnetta! Hyvin kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot