Nimetön

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

Se tunne, kun kuva siitä mihin luotti ja uskoi,
murtui jalkojen alta - luhistui.
Se tunne, kun luottamus siihen mihin uskoi,
katkaistiin - leikattiin halki.
Se tunne, kun usko siihen mihin luotti
petti maailmankuvan - hukutti.
Se tunne, kun mikään ei tunnu enää oikealta,
edes yrittääkseen oikaista.
Se tunne, kun selkeät ajatukset uppoavat
epäselvyyden mereen
eikä palapelin palat enää sovi yhteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot