Nimetön

Runoilija F-Brat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat.

 

Hän saa mut sanattomaksi,
hiljaa hymyilemään.
Hän puhuu mulle ihanasti,
saa sydämeni lentämään.
Hän koskettaa mua kädestä,
saa melkein tajuntani lähtemään.
Turha puhua on järjestä,
myöhemmin ehtii viisaasti elämään.

Olen voimaton,
polvillain
hänen hymyillessä.
Olen voimakas,
jaloillain
silmiensä säihkeessä.

Hän saa minut tuntemaan,
jotain tuntematonta.
Saa minut ihastumaan,
kokemaan suurenmoista.
Hän saa minut antamaan kaikkeni,
pala palalta - vähän kerrallaan.
Saa voimistumaan kaikki tunteeni
ja kokemaan kaikkea ihanaa.

Olen voimaton
polvillain,
hänen koskettaessa.
Olen voimakas
jaloillain,
huultensa omiini painuessa.

Selite: 
Rakkaus ja tuska. Runoilijan parhaimmat muusat. - tällä kertaa rakkaus on se voima, joka saa sanat löytämään toisensa.
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin harvinaisen paljon

Kaunis, koskettava =)

pidin harvinaisen paljon

Kaunis, koskettava =)

 

Käyttäjän kaikki runot