Nimetön

Runoilija Oficina de Agosto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanat ovat rajallisia
muotoon ja aikaan sidottuja
enkä niiden kautta voi puhua
sinulle rakkaudesta

ymmärräthän - se olisi aika banaalia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin, sanat ovat tosiaankin rajallisia. hyvää pohdintaa... laittoi minunkin harmaat aivosolut kerrankin liikkeelle :D mielenkiintoinen sanoma kyllä... rakkaudesta ei voi puhua sanojen kautta, hmm.. en voi sanoa muuta kuin että tykkään tästä, ja tuo loppu oli jotenkin kiva, ikään kuin leikittelevä. suosikkeihin menee!

Teot ja tunteet puhuvat puolestaan.
Mukavaa syntymäpäivää!

niin, sanat ovat tosiaankin rajallisia. hyvää pohdintaa... laittoi minunkin harmaat aivosolut kerrankin liikkeelle :D mielenkiintoinen sanoma kyllä... rakkaudesta ei voi puhua sanojen kautta, hmm.. en voi sanoa muuta kuin että tykkään tästä, ja tuo loppu oli jotenkin kiva, ikään kuin leikittelevä. suosikkeihin menee!

Teot ja tunteet puhuvat puolestaan.
Mukavaa syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot