Nimetön

Runoilija Oficina de Agosto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

suru leijuu eteisessä

kadonneilla koti sydämessä

palaako mikään enää raiteilleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa haikeutta.

Mielenkiintoista ilmaisua
tekstinä.

Johdannaissubjektiivista ajattelua,
Runoksi suotettuna.

Persoonallisuudelle annan
suuren arvon.

Erottuva Runo.

Hyvä.

Muukalaisuuden tuntu vahvana läsnä. Jotenkin 'kadotettu', surullinen tunnelmaltaan. Kaihoa ja kauneutta.

 

Käyttäjän kaikki runot