Nimetön

Runoilija Oficina de Agosto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus
aamun tunteina

minulla on tunne
kuin koko maailma
syleilisi minua
kuin koko maailma olisi
minussa
tai aivan kuin minä
olisin osa koko maailmaa

osa sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin suloinen on tämä sinun runosi:)
"kuin koko maailma olisi minussa"

Kaunis, hieno runo.

Maailmoja syleilevä hieno runo.

Kaunis ♥

 

Käyttäjän kaikki runot