Tästä en toivo kankkusta

Runoilija Kupa72

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus se miehen tiellä pitää
 

Istun, kirjoittelen.
Ajattelen ja haaveilen.
Ajatukset sinkoilee, iloisena.
Odotan innolla, malttamattomana.
Minua on kohdannut onni, Rakkaus.
Elämän eliksiiri, juovun siitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaudellista syntymäpäivää

Rakkaudellista syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot