Rakkaus

Runoilija Kupa72

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus se miehen tiellä pitää
 

Kun olen kanssasi,
tunnen suurta iloa,
hyvää tunnetta,
rauhallisuutta.

Saat minut tuntemaan eläväni,
unohtamaan arjen huolet,
tuntemaan elämisen iloa.

Kun olen kanssasi,
aurinko paistaa vaikka ulkona sataa,
oloni on tyyni vaikka merellä myrskyää,
olen rauhallinen vaikka maailma on rauhaton.

Sinua minä rakastan,
sitä ei vie mikään minulta pois,
ei sitä,
Rakkauden tunnetta,
Rakkauttani sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja lämmin rakkausruno.

Herkkä ja lämmin rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot